Hideo Kojima je odbio “smešno visoke” ponude za kupovinu studija

0
60

Poslednjih godina videli smo sve vrste izdavača kako se bave akvizicijama, sa malim i velikim kompanijama koje izdvajaju svoj novac kako bi apsorbovale druge developere i izdavače. Jedna kompanija koja se naizgled ne može kupiti je Kojima Productions, pri čemu je sam čovek otkrio da je odbio „smešno visoke“ ponude za kupovinu.

Kao deo podkasta Brain Structure Hidea Kojime (prepisanog od strane Metroa), kreator igre je razgovarao o nedavnoj trci za nabavku koja se odvija između Sony, Microsoft, Embracer Group, Tencenta i mnogih drugih kompanija. Govoreći o tome, Kojima je izjavio:

„Dozvolite mi da ponovim da smo mi indie. Nemamo nikakve veze i niko nas ne podržava. I svaki dan mi se obraćaju ponude širom sveta za kupovinu našeg studija. Neke od tih ponuda su smešno visoke cene, ali nije da želim novac. Želim da napravim ono što želim. Zato sam napravio ovaj studio.”

Od svih ljudi, Kojima je u potpunosti svestan potencijalnih nedostataka koji dolaze povezivanjem sa izdavačem (ne morate tražiti dalje od P.T. i MGSV da bi se to dokazalo) i zato je za pohvalu videti ga kako ostaje odlučan u svojoj nezavisnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Hideo Kojima je odbio “smešno visoke” ponude za kupovinu studija appeared first on PLAY!.

Original Article