Hideo Kodžima izgleda tizuje svoju narednu igru

0
38

Hideo Kojima još od izlaska Death Stranding za Playstation 4 konzole govori da se priprema za naredni korak u svetu video igara, kao i da planira da se pozabavi kreiranjem filmova.

Pre nego što postane filmadžija, Kojima će izdati još jednu igru, što je sada potvrdio sa jednim kriptičnim tvitom. Navikli smo na zbunjujuće objave ovog kreatora igara, ali kao i sa svim ostalim, ova ne pruža jasne detalje.

Kodžima je nedavno podelio fotografiju svog radnog prostora sa opisom procesa dizajniranja novog naslova u saradnji sa Jodžijem Šinkavom. Na slici vidimo BB-ja iz Death Stranding i skicu svemirske letelice koja liči na Star Destroyer iz Star Wars filmova Džordža Lukasa. Nismo pronašli nikakvu vezu između ova dva pojma, ali producent sa svojim zagonetnim osmehom zna o čemu se radi.

Da li je reč o Death Stranding 2, nekom Star Wars iskustvu, ili potpuno novom naslovu, za sada je nejasno. Dobro je znati da Kodžima već radi na novoj igri. Ranije izjave su otkrile da producent želi da donese nastavak za Death Stranding koji bi bio nešto potpuno novo, kao i da kreira najstrašniji horor naslov. Šta god da je odabrao, mi mu pružamo podršku.

Here's my way of designing new title w/Yoji. 1st we discuss the setting for each character, the background, the world, the color, the characteristics, the roles, the images, ideas and keyword going back&forth via E-mail. WFH & 20 mins direct discussion. Mostly texting via iPhone. pic.twitter.com/XCYpFwsQ6U

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) June 26, 2020

The post Hideo Kodžima izgleda tizuje svoju narednu igru appeared first on PLAY!.

Original Article