Hi-Fi Rush premašio 3 miliona igrača

0
54
hi-fi-rush-premasio-3-miliona-igraca

U prepunoj godini punoj odličnih video igara, Hi-Fi Rush studija Tango Gameworks možda je jedno od najvećih iznenađenja 2023. godine, sa Xbox konzolnom ekskluzivnom igrom koja je najavljena i objavljena istog dana uz veliku pompu, zahvaljujući svojim jedinstvenim gejmplej mehanikama i živopisnom stilu umetnosti. Od svog izlaska krajem januara, Hi-Fi Rush je igralo više od 3 miliona igrača.

Najavljujući na Twitteru, zvanični japanski nalog Tango Gameworks otkrio je ovaj poslednji prekretnicu, rekavši (preko prevoda): “#HiFiRUSH je premašio 3 miliona igrača!

Od svih nas u Tango Gameworks, želeli bismo da vam se zahvalimo iz dna srca.”

Naravno, vredi napomenuti da 3 miliona igrača ne znači 3 miliona prodatih kopija jer je Hi-Fi Rush bio dostupan prvog dana na Xbox Game Pass. Ipak, brojka je impresivna – čak i ako je trebalo 5 meseci da poraste sa 2 na 3 miliona.

Ranije prošlog meseca, Hi-Fi Rush je dobio svoje prvo veliko besplatno ažuriranje, dodajući dva nova režima igre ‘BMP RUSH!’ i ‘Power Up! Tower Up!’ uz gomilu manjih poboljšanja i usavršavanja. Ovo je verovatno pomoglo da se naslov gurne do svoje poslednje prekretnice – iako je ovo samo nagađanje s naše strane.

Hi-Fi Rush je jedinstvena igra sa jednako jedinstvenim konceptom koji je odlično izveden i tako nije iznenađujuće videti da je akciono-ritmička igra sakupila veliku publiku obožavalaca. Nadamo se da će to ohrabriti više igara da budu objavljene na sličan način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More