Hi-Fi Rush premašio 2 miliona igrača

0
47
hi-fi-rush-premasio-2-miliona-igraca

HI-Fi Rush bi mogao biti najveće iznenađenje godine do sada, obzirom da je ekskluzivna za Xbox konzole najavljena i objavljena istog dana uz veliku pompu zahvaljujući svojoj jedinstvenoj mehanici igranja i prodornom umetničkom stilu. Nešto više od mesec dana nakon objavljivanja igra je dostigla preko 2 miliona igrača.

Objavljujući na Twitteru, zvanična Hi-Fi Rush stranica je rekla „Kakva gužva! Dva miliona igrača je uživalo u #HiFiRush-u i ne možemo vam dovoljno zahvaliti!“

Naravno, vredi napomenuti da 2 miliona igrača nije jednako 2 miliona prodatih kopija pošto je Hi-Fi Rush bio dostupan prvog dana na Xbox Game Pass servisu. Ipak, cifra je impresivna – posebno imajući u vidu da igra nije imala marketing pre objavljivanja.

Pored ove važne najave, developer Tango Gameworks je takođe objavio novo ažuriranje za igru, sa primarnim novim dodatkom koji je Photo režim gde „možete da pauzirate akciju i pozirate Chaija i njegove saveznike, a zatim uredite scenu mešavinom kadrova, filtera i efekata kamere za kreiranje savršene slike!“

Međutim, to nije sve jer je ažuriranje uklonilo gomilu grešaka, a istovremeno je napravilo manja prilagođavanja različitih aspekata igre – čiju kompletnu listu možete pronaći OVDE.

HI-FI Rush je jedinstvena igra sa jedinstvenim konceptom koji je odlično izveden i stoga nije iznenađujuće videti da je akciona igra sa ritmom prikupila veliku publiku. Nadamo se da ovo podstiče da se više igara izdaje na sličan način.

What a crowd! Two million players have enjoyed #HiFiRush, and we can’t thank you enough! pic.twitter.com/WeESkn8MIw

— Hi-Fi RUSH (@hifiRush) March 1, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More