Hi-Fi Rush praktično potvrđuje postojanje The Evil Within 3

0
47
hi-fi-rush-prakticno-potvrdjuje-postojanje-the-evil-within-3

Tango Gameworks nas je sve iznenadio prošlog meseca iznenadnom najavom i izdavanjem Hi-Fi Rush, prvog studijskog Xbox ekskluzivnog naslova. Sada kada su igrači imali priliku da istraže svet, easter eggovi počinju da se otkrivaju, uključujući i jedan detalj koji izgleda potvrđuje The Evil Within 3.

Kao što je primetio GamesRadar, pred kraj Hi-Fi Rush-a tokom jedne od poslednjih sinematičnih scena u igri, možete nakratko videti bilten vesti na ekranu. Ovaj bilten glasi „Novosti: Najavljen nastavak popularne survival horror franšize“. Uskršnje jaje možete sami da vidite u ovoj igri na YouTube, ali pazite na spojlere, jer ipak, ovo se pojavljuje pri samom kraju igre.

Iako ovo nije zvanična najava za The Evil Within 3, čini se da ukazuje da ga Tango Gameworks razvija. Ovo bi takođe potencijalno moglo da se odnosi na nastavak Ghostwire Tokyo, ali iako ta igra ima svoje sablasne trenutke, to nije prava survival horor avantura kao što su The Evil Within 1 i 2.

The Evil Within 2 je lansiran još 2017. godine, tako da već dugo čekamo da se vratimo ovom serijalu. Zanimljivo je da je studio otkrio u intervjuu za GameSpot prošle godine da je Ghostwire započeo život kao nastavak za Evil Within, pre nego što je izdvojen u sopstvenu franšizu. Imajući to na umu, čini se da je The Evil Within 3 nešto na čemu Tango Gameworks radi već neko vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More