Henri Kavil nakon napuštanja The Witcher serije ostao i bez uloge Supermena

0
51
henri-kavil-nakon-napustanja-the-witcher-serije-ostao-i-bez-uloge-supermena

Obožavaoci su ostali besni nakon što je Henri Kavil otpušten iz svoje Supermena, neposredno nakon što je napustio The Witcher seriju da bi se fokusirao na ulogu superheroja.

Glumac je u sredu na Instagramu otkrio vest svojim 22,9 miliona pratilaca da se neće vratiti kao Man of Steel na velikom platnu.

Krajem oktobra je dao sličnu najavu, da bi otkrio da se povlači nakon tri godine igranja lika Geralta od Rivije koji lovi čudovišta za novčiće u TV ekranizaciji The Witcher univerzuma, a Lijam Hemsvort stupa na njegovo mesto.

Najava dolazi pre nego što je treća sezona uopšte počela sa emitovanjem, u kojoj će se videti Henrijeve poslednje scene pre nego što Lijam započne svoju novu rolu za sezonu posle.

U to vreme se spekulisalo da je Henri napustio kostim sa dva mača da bi se vratio kao Superman, jer je samo nedelju dana ranije najavio da će ponovo igrati tu ulogu nakon što se pojavio u kameo na kraju filma Black Adam.

To je došlo samo nekoliko dana pre nego što su Džejms Gun i Piter Safran postavljeni za nove šefove DC Filmsa. Sada, samo dva i po meseca kasnije, Henri je otkrio: „Upravo sam imao sastanak sa Džejmsom Gunom i Piterom Safranom i to je tužna vest za sve. Na kraju krajeva, neću se vratiti kao Supermen.’

Ova najava je razbesnela fanove, koji su tvrdili da Henri – za koga se znalo da je veliki obožavatelj The Witcher franšize – ne bi napustio svoju ulogu Geralta da nije Supermena.

Naravno, nije jasno objavljeno da li Henri napustio The Witcher seriju zarad uloge Supermena, kao što ni sada još uvek nije poznat tačan razlog zašto on neće reprizirati svoju ulogu superheroja sa plaštom iz 2013. godine.

Read More