Hellraid DLC za Dying Light stiže narednog meseca

0
70

Još uvek nema naznake kada će se Dying Light 2 pojaviti pred publikom, pošto nakon odlaganja na neodređeno vreme novih zvaničnih detalja iz studija Techlands nema.

Dok razvoj na nastavku prema nekim navodima teče pomalo turbulentno, ovaj studio donosi novi sadržaj za prvi Dying Light iz 2015. godine u vidu Hellraid ekspanzije.

Ekspanzija je bazirana na osnovu istoimene otkazane igre ovog developera i pojaviće se 23. jula na svim platformama za koje je Dying Light dostupan, dakle PC, PS4 i Xbox One. Igrači mogu da očekuju potpuno novi mod igranja po u dungeon crawler fazonu sa talasima demona protiv kojih je moguće suočiti se pomoću niz oružja.

Radnja Hellraider ekspanzije se odigrava na novoj lokaciji i nosi niz srednjevekovnog “alata” za borbu, poput mačeva i sekira. Techland je sukob sa slugama pakla kreirao za igranej u solo i kooperativnom formatu za do 4 igrača, a dodatne igrače generalno nije teško naći pošto se ipak radi o 5 godina starom naslovu.

Ekspanzija dolazi sa cenom od 10$, i nadamo se da će valjano upotpuniti vreme igračima dok budu čekali da Dying Light 2 ugleda svetlost dana sa još ambicioznijim mehanikama parkura.

The post Hellraid DLC za Dying Light stiže narednog meseca appeared first on PLAY!.

Original Article