Helldivers 2 ušao u gold fazu sa novim trejlerom

0
58
helldivers-2-usao-u-gold-fazu-sa-novim-trejlerom

Arrowhead Studios je nedavno najavio da je predstojeća pucačina iz trećeg lica Helldivers 2 upravo ušla u gold fazu razvoja. Da bi proslavili ovaj prekretnicu, studio je objavio trejler za lansiranje, prikazujući nove snimke svog najnovijeg naslova.

Pomenuti trejler prikazuje različito oružje igre i naglašava saradnju. Takođe nastavlja sa humorističkim pristupom prethodnih trejlera, jer developer upoređuje svoju igru sa Starship Troopers kroz razne analogije.

Osim toga, trejler nudi bolji pogled na neke od akcija u Helldivers 2, sa većinom njih koje se odvijaju na opasnim lokacijama, sa igračima koji su gurnuti oko vanzemaljaca i eksplozija. Takođe uvodi nove protivnike poput robota, tenkova i još poznatih gigantskih vanzemaljskih bića.

Helldivers 2 je sci-fi shooter dizajniran za solo ili kooperativnu igru sa do četiri igrača preko nasumično generisanih nivoa, omogućavajući im da istražuju različite vanzemaljske planete. Nastavak se značajno odvaja od prethodne igre, prelazeći sa gledišta odozgo na perspektivu trećeg lica. Igra će biti objavljena 8. februara za PC i PlayStation platforme, podržavajući crossplay među njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More