Hejli Atvel je Lara Kroft u Netfliksovoj anime adaptacije

0
437

Još jedna ikona iz sveta video igara će dobiti svoj ”anime” serijal, a saznali smo i da će glumica Hejli Atvel, poznata po ulozi Pegi Karter iz Marvel univerzuma, pozajmiti glas poznatom lovcu na antikvitete i drevne relikvije. Razvoj serije je uveliko krenuo, a radnja će se dešavati nakon događaja iz moderne Square Enix-ove trilogije. Tako se Lara pridružuje sve većoj postavi franšiza koje su dobile Netfliksov animirani tretman poput Castlevania-e, Witcher-a i Dragon’s Dogma-e.

Hayley Atwell is Lara Croft!

Netflix’s upcoming TOMB RAIDER anime series from Powerhouse Animation picks up after the event of Square Enix’s video game reboot trilogy, and will follow Atwell’s Lara Croft in her latest, greatest adventure. pic.twitter.com/4NT02YfuOH

— Netflix Geeked (@NetflixGeeked) September 13, 2021

Hejli je tek krenula da se ozbiljnije bazi pozajmljivanjem glasova animiranim karakterima, a mogli smo do sada da je čujemo u Avangers Assemble, Marvel’s What If i animiranoj seriji 3Below: Tales of Arcadia. Još nije poznato kada serija stiže na Netfliks, a da li vi imate karaktera iz sveta video igara za koga mislite da zaslužuje animirani serijal?

The post Hejli Atvel je Lara Kroft u Netfliksovoj anime adaptacije appeared first on PLAY!.

Original Article