HBO Max dolazi u Hrvatsku

0
191

Do lipnja ove godine, HBO Max, premium video streaming platforma za filmove i serije, bila je dostupna samo u SAD-u, a potom se proširila na Latinsku Ameriku i Karibe.

Sada je servis u vlasništvu tvrtke WernerMedia objavio da će HBO Max debitirati u Europi 26. studenog ove godine i to u 5 država, odnosno Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Španjolskoj i Andori, dok će početkom iduće godine stići u još 14 europskih država među kojima su i zemlje iz naše regije, odnosno Hrvatska, Sjeverna Makedonija, BiH, Slovenija, Crna Gora i Srbija.

Što će to značiti za korisnike osnovnog HBO servisa koji je odavno dostupan kod nas, za sada nam nije potpuno jasno, no za očekivati je da ćete morati plaćati nešto više. U SAD-u se usluga nudi u dva modela, s uključenim oglasima po mjesečnoj cijeni od 10 dolara te bez oglasa po cijeni od 15 dolara mjesečno, no teško je za očekivati da će tako biti i kod nas, jer su cijene ovdje oduvijek bile drugačije.

Nadamo se samo da će HBO Max nuditi sve filmove i serije koje mogu gledati Ameri jer nam se ne bi svidjelo da sadržaji budu "prilagođeni". Također bismo voljeli da HBO isproducira neku novu raskošnu seriju jer nakon Igre prijestolja baš i nemaju previše atraktivnih sadržaja.

Original Article