Hazard Zone u Battlefield 2042 neće dobijati novi sadržaj

0
47

DICE je potvrdio da planira da prekine razvoj novog sadržaja za režim Hazard Zone u Battlefield 2042.

Iako će ostati za igranje i DICE će nastaviti da rešava sve kritične probleme koji se pojave, buduće mape i sadržaj neće biti podržani u Hazard Zone modu.

Uveden u seriju kada je Battlefield 2042 objavljen prošlog novembra, u PvP i PvE režimu se ekipe po četiri igrača takmiče u pronalaženju oborenih satelita koji sadrže diskove podataka pre nego što izvuku podatke.

Vest je otkrivena u novom video snimku o ažuriranju razvoja Battlefield 2042 (ispod) u kojem se pojavljuju stariji producent Rajan Mekartur i kreativni direktor Lars Gustavson.

„Svi u timu smo imali velike ambicije i velike nade za ovo novo Battlefield iskustvo tokom našeg razvoja, ali mi smo prvi koji dižemo ruke i priznajemo da ono nije našlo pravi dom u Battlefield 2042 i da smo mi će imati velike koristi od toga da naš fokus i energija ostanu na načinima kojima vidimo da se najviše bavite“, rekao je menadžer zajednice DICE u propratnom postu na blogu.

„Hazard Zone će ostati kao deo iskustva, nećemo je isključiti, ali osim rešavanja kritičnih grešaka i čudnih ponašanja koja se mogu pojaviti u budućnosti, više ne razvijamo aktivno nova iskustva ili sadržaj za režim, i videćete da mape koje izdajemo tokom narednih sezona neće biti podržane u Hazard Zone.”

Ovo nije jedino polje na kojem DICE smanjuje obim sadržaja u Battlefield 2042, pošto je ranije otkriveno da se mod za 128 igrača povlači iz ponude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Hazard Zone u Battlefield 2042 neće dobijati novi sadržaj appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)