Hari Poter doleteo u Elden Ring, i to zahvaljujući ovom modu

0
45
hari-poter-doleteo-u-elden-ring,-i-to-zahvaljujuci-ovom-modu

Ako nas pratite ovih dana verovatno ste pročitali nekoliko vesti o rekordima koje je postavila igra iz Harry Potter univerzuma – Hogwarts Legacy. U tim vestima pisali smo o tome da je spomenuta igra dogurala među najigranije singlplejer naslove igara, ali i generalno gde nije uspela da prevaziđe Elden Ring. Sa druge strane Hogwars Legacy je uspeo da souls igru nadmaši po prodaji.

Međutim, postoji još jedna veza između ovih dveju igara, i to kroz modove. Moderi su kreirali ultimativni Harry Potter mod za Elden Ring.

Garden of Eyes stoji iza ovog moda za Elden Ring. On sadrži samog Harija, brojne čarolije i leteće metle. Ovo je mod koji morate imati za sve fanove Harija Pottera, jer će potpuno promeniti način na koji doživljavate igru.

Ulazeći u više detalja, tim za modifikacije je dodao 3D model za Harija Potera koji igrači mogu da koriste. Pored toga, implementirao je brojne čarolije, uključujući Expecto Patronum i Avada Kedavra. Međutim, njegova najveća karakteristika su leteće metle.

Igrači mogu da koriste metle da lete i istražuju ogromno okruženje Elden Ringa. I da, možete bacati čini dok jašete metlu. I ne samo to, već možete čak i da vodite PvP bitke u vazduhu.

Jedina mana ovde je što se ovaj Harry Potter mod nalazi iza Patreona, tako da se za njega mora platiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More