Halo Infinite multiplejer će biti potpuno besplatan za sve

0
125

Velike vesti za kraj ove nedelje donose Microsoft i 343 Industries vezane za Halo Infinite i mutliplejer komponentu koji će posedovati.

Umesto da se multiplejer nađe u istom paketu kao i cela igra na jesen kada se pojavi, on će zapravo biti potpuno besplatan za sve igrače u svetu. Otkriveno je i da će multiplejer mod podržavati prikaz u 120FPS na Xbox Series X konzoli, dok će frejmrejt biti otključan za PC verziju koja takođe stiže krajem godine.

Bilo da ste Halo fan ili ne, ovo su odlične vesti, pošto se već govori da će Infinite doneti bogati multiplejer. 343 Industries će više detalja o multiplejeru, kao i bolji prikaz gejmpleja, pružiti kasnijeg datuma, potencijalno na novom Xbox Games događaju koji se treba održati u avustu.

Najava besplatnog multiplejera će barem malo umiriti igrače kojima se nije dopao prošlonedeljni prikaz gejmpleja iz Halo Infinite kampanje, a za nezadovoljstvo se navode razlozi poput grafike koja ne pripada next-gen konzoli, slabim animacijama i ne-dinamičnom svetu.

Halo igre važe za one sa najboljim multiplejerom i mnogi se nadaju da će tako biti i sada. Igrača svakako neće manjkati.

Halo is for everyone. We can confirm #HaloInfinite multiplayer will be free-to-play and will support 120FPS on Xbox Series X. More details will be shared later! pic.twitter.com/9bIrppFiON

— Halo (@Halo) July 31, 2020

The post Halo Infinite multiplejer će biti potpuno besplatan za sve appeared first on PLAY!.

Original Article