Halo Infinite dobio preko potrebni osvežavajući sadržaj

0
44
halo-infinite-dobio-preko-potrebni-osvezavajuci-sadrzaj

Halo Infinite je imao poprilično težak period nakon izlaska, ali i pre toga. Počevši od problema u razvoju i odlaganja od čak godinu dana, pošto je igra izašla 12 meseci kasnije nego Xbox Series X/S konzole sa kojima je trebala simultano izaći. A zatim imamo i turbulentno lansiranje sa dosta bagova, problema i ostalih trzavica u vidu kašnjenja dodatnog sadržaja.

Konačno, još godinu dana kasnije, studio 343 Industries igri donosi preko potrebni apdejt koji drastično menja stvari na bolje. 

Halo nostalgičare će oduševiti vest da se mapa The Pit iz Halo 3 vraća u novom ruhu u Halo Infinite pod nazivom Empyrean. U pitanju je remake mapa koja donosi cyberpunk estetiku zahedno sa promenama u funkcionisanju pojedinih oružja.

Najveća stvar za zajednicu objavljena sa decembarskim apdejtom jeste pretraživač mapa i modova kreiranih od strane igrača (custom games browser), što će igri dati novi život. Za obožavatelje kastomizacije lepa vest je da sada svog spartanca možete ukrašavati na dosta više načina.

Uz sve to, dosta poboljšanja generalnog kvaliteta je načinjeno sa novim apdejtom i verujemo da su igrači već oduševljeni ovim apdejtom.

Više o novinama možete saznati u videu ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More