Halo Infinite dobija ray-tracing naredne godine

0
64

Mnogo pre lansiranja Halo Infinite 2021. godine, 343 Industries je rekao da će ray-tracing doći u igru sa apdejtom nakon izlaska. Nažalost, izgleda da će predstojeća RT podrška za igru biti prilično osnovna.

Tokom AMD-ovog predstavljanja RX 7900 XTX i RX 7900 XT, kompanija je otkrila da ray-tracing dolazi u Halo Infinite. 343 Industries je od tada to potvrdio i pojasnio da je planirano da podrška za RT stigne u ažuriranju u martu 2023.

Gledajući malu količinu prikazanog snimka, čini se da ćemo dobiti senke sa ray-tracing elementima. Nisu primećene globalne promene osvetljenja ili dodatne refleksije, a 343 još uvek nije potvrdio punu širinu svojih planova za RT. Imajući to na umu, potencijalno bismo mogli da vidimo više RT efekata izvan senki, ali za sada izgleda da je to sve što ćemo dobiti.

Nadogradnja će biti objavljena u martu 2023., zajedno sa odloženom trećom sezonom Halo Infinite. Sledeće nedelje će biti Halo Infinite apdejt za zimu, koje će održavati igru do sledeće sezone naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Halo Infinite dobija ray-tracing naredne godine appeared first on PLAY!.

Original Article