Guild Wars od ovog meseca konačno na Steamu

0
37

Još 2020. godine, ArenaNet je najavio planove da konačno donese Guild Wars 2 i njegove ekspanzije na Steam. Ažuriranje je na kraju odloženo i stvari su utihnule. Sada, baš na vreme za desetogodišnjicu MMO-a, datum lansiranja Steam-a je konačno objavljen.

Guild Wars 2, zajedno sa sadržajem osnovne igre i novijim proširenjima, biće dostupan na Steam-u od 23. avgusta. Lansiranje kroz Steam će doneti kompletno izdanje koje uključuje igru i sve njene ekspanzije, kao i odvojene opcije kupovine za osnovnu igru i proširenja pojedinačno.

Prvobitno, Guild Wars 2 je trebalo da stigne na Steam pre svoje najnovije ekspanzije – End of Dragons. Nejasno je šta je tačno izazvalo tako dugo odlaganje, ali igra će sada biti dostupna preko Valveove platforme na vreme za četvrtu ekspanziju igre, koja je trenutno u razvoju.

Originalni Guild Wars je bio dostupan na Steam-u, a imao je i sopstveni pokretač. Guild Wars 2 je sa druge strane dostupan samo preko svog samostalnog pokretača na PC-u od lansiranja. Sa prelaskom na Steam, igra će potencijalno pronaći milione novih igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Guild Wars od ovog meseca konačno na Steamu appeared first on PLAY!.

Original Article