Guerilla Games izgleda razvija Horizon multiplejer igru

0
52
guerilla-games-izgleda-razvija-horizon-multiplejer-igru

Obe Horizon igre, Horizon Zero Dawn iz 2017. i Horizon Forbidden West od ranije ove godine, briljantno su izvedene od strane studija Guerilla Games. Obe igre imaju veoma pozitivne reakcije publike i željno iščekuju sledeći naslov u Horizon franšizi.

Horizon igre su odlične, ali pošto su samo za jednog igrača, mnogi fanovi su radoznali kako bi se mogli igrati u multiplaier-u.

Možda ćemo imati odgovor na to u budućnosti pošto je kreator sadržaja JorRaptor upravo otkrio brojne liste poslova od Guerilla Games za online kooperativnu Horizon igru. Guerilla Games navodi sledeće u jednom od svojih oglasa za posao za vodećeg svetskog dizajnera:

Guerrilla traži vodećeg svetskog dizajnera koji će proširiti Horizon univerzum publici za više igrača.

Guerilla Games je dalje naveo u svojoj listi poslova za višeg dizajnera borbenih mašina.

Ovo je fantastična vest za sve koji uživaju u Horizontu i igrama za više igrača jer će ih čekati potpuno novo iskustvo u Horizon univerzumu. Nadamo se da će sve ići po planu za Guerilla Games jer mnoge poznate igre za jednog igrača imaju neverovatne kampanje, ali ne uspevaju u oblasti za više igrača.

S obzirom da je DLC za Horizon Forbidden West otkriven ranije ovog meseca, a sada je takođe otkrivena i kooperativna Horizon igra za više igrača, ne izgleda da će Guerilla Games uskoro prestati sa Horizon franšizom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More