GTA VI tizer je najlajkovaniji gejming tweet u istoriji platforme

0
135
gta-vi-tizer-je-najlajkovaniji-gejming-tweet-u-istoriji-platforme

Nakon curenja, glasina i izjave samog studija, Rockstar Games je potvrdio da će Grand Theft Auto IV dobiti svoj prvi zvanični trejler ovog decembra. Kako je i očekivano, najavni teaser za ovaj predstojeći trejler privukao je ogromno interesovanje i uzbuđenje, postavši najlajkovaniji gaming tweet svih vremena.

U novembru, predsednik Rockstar Games Sam Houser objavio je izjavu na Twitteru najavljujući predstojeći GTA VI trejler, rekavši “Veoma smo uzbuđeni što vam možemo reći da ćemo početkom decembra objaviti prvi trejler za sledeći Grand Theft Auto. Radujemo se mnogim godinama deljenja ovih iskustava sa svima vama.”

Samo pominjanje GTA VI u zvaničnom kapacitetu poslalo je šok talase na internetu, sa tvitom koji je postao najlajkovaniji gaming-related Twitter post svih vremena, sakupivši preko 1,6 miliona lajkova.

Od tada, studio je objavio još jedan teaser za GTA VI, sa tačnim datumom i vremenom za najavni trejler (utorak, 5. decembar u 9AM ET). Ovo je sada postao najlajkovaniji gaming tweet svih vremena, sa preko 1,9 miliona lajkova u vreme pisanja.

Pored toga, ista najava je podeljena na različitim platformama, sa Instagram fotografijom koja je dobila više od 5,6 miliona lajkova i Facebook postom koji je do sada sakupio preko pola miliona reakcija.

Od svog izlaska pre deceniju, GTA V je postao druga najprodavanija igra svih vremena sa preko 190 miliona prodatih kopija. Stoga nije iznenađujuće videti koliko je široko interesovanje za dugo očekivani GTA VI. Biće zanimljivo videti koliko pregleda će trejler imati u prvih 24 sata nakon premijere.

pic.twitter.com/BguwiJokQt

— Rockstar Games (@RockstarGames) December 1, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More