GTA V premašio 175 miliona prodatih primeraka, RDR2 dostigao 50 miliona

0
50
gta-v-premasio-175-miliona-prodatih-primeraka,-rdr2-dostigao-50-miliona

Čini se kao da su Rockstarove igre dostigle nivo mejnstrima koji u velikoj meri garantuje da će naslovi ovog developera biti veliki komercijalni hit. Uprkos tome što nema istu bazu igrača i istoriju kao Grand Theft Auto, Rockstarov Red Dead Redemption 2 je sada zvanično prodat u preko 50 miliona primeraka.

Take Two je nedavno održao prezentaciju za investitore na kojoj je holding kompanija otkrila da je Red Dead Redemption 2 iz 2018. konačno prodat u preko 50 miliona primeraka, što ga čini osmom najprodavanijim igrama svih vremena. Ukupno, Red Dead Redemption franšiza je sada prodata u ukupno 70 miliona primeraka – impresivan podvig za serijal koji se sastoji od samo dve igre.

Naravno, gigant poznat kao GTA V nastavio je da se prodaje kao da nije izašao pre skoro jedne decenije, jer je on sada zvanično prodat u preko 175 miliona jedinica – zadržavši svoju drugu poziciju na podijumu za rekordnu prodaju igara (samo iza Minecraft-ove ogromne prodaje od 238 miliona primeraka) .

Pošto je Grand Theft Auto VI još uvek daleko, biće zanimljivo videti da li će GTA V uspeti da dosegne 200 miliona jedinica do trenutka kada njegov nastavak konačno bude objavljen. Štaviše, sa 3. Red Dead Redemption igrom nigde na vidiku, sasvim je moguće i verovatno da će RDR2 završiti svoj vek u 5 najprodavanijih igara svih vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More