GTA V dostigao skoro 175 miliona prodatih primeraka

0
44

Zahvaljujući velikom curenju informacija, znamo da je uvek neuhvatljivi GTA VI zaista u razvoju u Rockstar Games-u. Međutim, ovo je malo usporilo stopu kojom ljudi nastavljaju da kupuju sada skoro 10 godina star GTA V, a Take-Two je potvrdio da je igra sada prodata u skoro 175 miliona primeraka.

Kao deo najnovijih fiskalnih izveštaja kompanije Take-Tvo, otkriveno je (kao što je uporedio korisnik Tvitera ‘videotech_’) da je Grand Theft Auto V prodat u između 170-175 miliona primeraka – nastavljajući svoju vladavinu kao druga najprodavanija igra svih vremena (samo iza Minecraft sa 238 miliona jedinica).

Skorije objavljeni Red Dead Redemption 2 nastavio je da se odlično prodaje, uz Red Dead Online do sada je prodato ukupno preko 46 miliona jedinica. Zadržavši se kao 10. najprodavanija igra svih vremena, dok je prodala tačno duplo više kopija nego prvi Red Dead Redemption.

Pošto je Grand Theft Auto VI još uvek daleko, biće zanimljivo videti da li će GTA V uspeti da dosegne 200 miliona jedinica do trenutka kada njegov nastavak konačno bude objavljen. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post GTA V dostigao skoro 175 miliona prodatih primeraka appeared first on PLAY!.

Original Article