GTA Online je dobio preko 50 ažuriranja sadržaja proteklih 11 godina

0
37
gta-online-je-dobio-preko-50-azuriranja-sadrzaja-proteklih-11-godina

Rockstar je oduvek bio poznat po svom radu na singleplayer žanru. Sa hitovima kao što su GTA 5, Red Dead Redemption 2 i mnogim drugim, lako je shvatiti zašto su fanovi toliko zaljubljeni u singleplayer ponudu studija.

Međutim, stvari su se promenile 2013. godine. Nakon izdanja GTA Online, Rockstar je krenuo na put koji je studio podigao na nove visine. Više od 10 godina kasnije, GTA Online se drži bolje nego ikada i dobio je 50 ažuriranja sadržaja.

GTA Online je lansiran 1. oktobra 2013., dve nedelje nakon izdanja GTA 5, tako da je na vrhu top lista više od decenije. Zapravo, i dalje dominira među live-service igrama.

Kako je objavljeno na Twitteru, Rockstar je od 2013. godine izbacio neverovatnih 50 ažuriranja za igru. Fanovi se stalno vraćaju na naslov jer ih svaki put čeka svež sadržaj.

Od misija kao što su pljačke Diamond Casina i Doomsday Heist do ažuriranja poput Last Team Standing, Arena War i Lost Santos Drug Wars, GTA Online nikada nije propustio da pruži veliku raznovrsnost sadržaja.

Izbor vozila, oružja i imovine u igri je takođe značajno proširen od 2013. godine. Rockstar je čak preuredio planirani singleplayer sadržaj kao što je DLC Agent Trevor u misije za GTA Online.

Ovo putovanje se uskoro takođe završava, ali Rockstar ima još jednu celu godinu ažuriranja. GTA 6 je trenutno potvrđen za lansiranje u jesen 2025., a fanovi mogu očekivati sličnu podršku za njegovu online komponentu sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More