GTA konkurent – Everywhere – dobio gejmplej trejler u susret testu

0
66
gta-konkurent-–-everywhere-–-dobio-gejmplej-trejler-u-susret-testu

Build A Rocket Boy je objavio zvanični trejler za igru Everywhere i najavio da će uskoro započeti zatvoreno alfa testiranje igre.

Studio sa sedištem u Edinburgu, koji vodi bivši producent iza Grand Theft Auto igara, Leslie Benzies, premijerno je prikazao prvi trejler za Everywhere tokom Gamescom Opening Night Live prošlog avgusta, kada je takođe najavio planove za izlazak 2023. godine.

S obzirom da datum izlaska još uvek nije potvrđen, izgleda verovatno da igra neće stići do sledeće godine. Međutim, Build a Rocket Boy je u četvrtak rekao da igrači sada mogu da se prijave za nalog kako bi rezervisali svoje korisničko ime i aplicirali za priliku da budu među prvima koji će je igrati.

Prema rečima studija, Everywhere “spaja gameplay, avanturu, kreativnost i otkrivanje u potpuno novom multi-world gaming iskustvu koje redefiniše kako igrači povezuju jedni s drugima i digitalnim svetom oko njih”.

Trejler iznad pruža prvi pogled na snimke gejmpleja i “pokazuje razmeru i raznolikost onoga što je moguće unutar Everywhere, gde igrači mogu učestvovati u gotovo beskonačnim aktivnostima – ili kreirati svoje”, rekli su.

Pozivnice za zatvoreno alfa testiranje će početi “uskoro” na PC-u. Build A Rocket Boy je rekao da planira da nastavisa daljim testiranjem u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More