GTA 6 izlazi u prvom kvartalu 2025. godine, ako je verovati insajderu

0
63
gta-6-izlazi-u-prvom-kvartalu-2025.-godine,-ako-je-verovati-insajderu

GTA 6 je nazvan najvažnijim izdanjem u industriji, i ne može doći dovoljno brzo. Očekuje se da će doneti otvoreni svet nekoliko puta veći od svog prethodnika, vrhunske vizuale, i još mnogo toga, lako je videti zašto su publika tako uzbuđena.

Prema izveštaju, čekanje bi moglo biti gotovo jer će GTA 6 biti izdat u prvom kvartalu 2025. godine.

Curenje informacija dolazi od insajdera koji je tačno otkrio sadržaj prvog GTA 6 trejlera. Među ostalim detaljima, leaker je bio tačno otkrio ženu poput Karen sa dva čekića, scenu sa krokodilom, i još mnogo toga.

U istom postu, on je naveo da će GTA 6 biti objavljen u januaru ili februaru 2025. godine. Ovaj datum izlaska sada izgleda legitimnije kako pristižu više detalja.

Znamo iz pouzdanih izvora da GTA 6 ulazi u završnu fazu razvoja. Štaviše, nedavno smo primetili posao sa ograničenim vremenom koji je nagovestio rano izdanje 2025. godine.

To znači da će igra krenuti drugačijim pravcem od GTA 5, koji je pokrenut oko praznične sezone. Međutim, GTA 4 je pokrenut početkom leta, tako da Rockstar Games nikada nije bio onaj koji se uzdržava od prekidanja postojećih trendova.

Dok se većina velikih izdanja planira za praznike kako bi stekla više trakcije, Grand Theft Auto to ne radi. GTA serijalu nije bitno da se vezuje za ikakav događaj ili period, što samo po sebi govori koliko je šestica zaista najvažnija igra u istoriji gejming industrije.

The person who correctly predicted everything about the reveal trailer said that GTA 6 will release in Q1 of 2025, likely January/February.

Release dates are always volatile, but this plus Jason Schreier’s recent report has me convinced the game is releasing early next year. pic.twitter.com/ql5Oe5EyxQ

— Detective (@that1detectiv3) March 17, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More