GTA 6 bi trebalo da ponovo poseti najveću krimi porodicu u Vice City

0
61
gta-6-bi-trebalo-da-ponovo-poseti-najvecu-krimi-porodicu-u-vice-city

S obzirom da se Grand Theft Auto 6 vraća u Vice City, veoma je logično i očekivano da se vidi kako je i šta radi Forelli porodica iz Grand Theft Auto: Vice City. Oni koji su igrali Vicy City su upoznati sa ovom porodicom. 

Bilo bi zanimljivo ovu družinu videti ponovo na okupu, takođe, bilo bi veoma nelogično takvu skupinu koja je bila isuviše moćna ne videti u ovom novom, dugo očekivanom Rock Star Games ostvarenju.

Iako glavni protagonista, Tommy je umešan sa ovom porodicom, ko god je igrao Vice City zna da na kraju se Tommy odvaja od glavnog člana ove porodice, a to je Sonny. Na kraju, oni vode bitke međusobno, iako su do nedavno sarađivali zajedno. Tommy ipak pobeđuje i Sonny u ovoj bici gubi svoj život. 

Pitanje je, da li je zaista moguće da je ova porodica propala i nestala, posle toliko godina vladanja i mućkanja? Nemoguće je poverovati da oni nisu imali neke rezervne planove i ideje. 

Nakon smrti vođe Forelli porodice, njegovo mesto preuzima njegov brat Marco kojeg ubija glavni protagonista GTA: San Andreas, i nakon toga ova uloga spada na Franca Forelli. Posle toga ne znamo šta je bilo sa ovom porodicom, ni kakav je njihov položaj sad. 

Ako je sve ono što je procurelo online tačno, GTA 6 nas vodi u moderan Vice City gde je sasvim moguće da Forelli porodica ponovo vlada. 

Da li mislite da ćemo u Vice City ponovo videti moć porodice Forelli i potomke od Franco, Marco i Sonny-ja?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More