GTA 3, GTA Vice City i GTA: San Andreas remasteri stižu do kraja godine

0
281

Godinama unazad fanovi serijala o velikim krađama automobila(GTA), maštaju o osveženim izdanjima igara koje su se pojavile pre oko 2 decenije. Još kada se u obzir uzme to da je GTA 6 prilično daleko, želja za bilo kakvim sadržajem koji nije GTA 5 daleko je veća.

Najnovije glasine otkrivaju da će remasteri čuvenog tria GTA igara, gde spadaju trojka, Vice City i San Andreas izaći do kraja ove godine za PC, konzole i mobilne uređaje.
Glasine donosi portal Kotaku, koji u svojoj prošlosti ima dobru reputaciju kada se radi o otkrivanju detalja pre zvaničnih izvora.

Prema tom izveštaju, GTA 3, GTA Vice City i GTA San Andreas remasteri se trebaju pojaviti krajem oktobra ili početkom novembra. što bi važilo za konzole – Switch, old gen i PS5 i Xbox Series X/S. Sa druge strane, verziji za PC i mobilne uređaje će biti potrebno dodatno vreme za rad, tako da će se one pojaviti nešto kasnije, možda čak i početkom 2022. godine.

Remasteri neće biti izdati zasebno, već će doći u jednom paketu, kao trilogija. Pošto se radi o remasterima, a ne rimejku, ne možemo očekivati preterani skok u kvalitetu grafike, ali će zato dosta stvari biti prilagođeno, sa novim korisničkim interfejsom, a grafika će navodno izgledati kao modovana verzija ovih igara.

Da sve bude još uzbudljivije za poštovaoce Rockstar studija, isti izvor je otkrio da je u planu i izdavanje Red Dead Redemption remastera, ali to više zavisi od uspeha koji će GTA trilogija remastera imati.

The post GTA 3, GTA Vice City i GTA: San Andreas remasteri stižu do kraja godine appeared first on PLAY!.

Original Article