Gravity Rush 2 Remaster navodno izlazi za PS5 i PC

0
63
gravity-rush-2-remaster-navodno-izlazi-za-ps5-i-pc

Još davne 2022. godine, direktor kultne PlayStation ekskluzivne serije ‘Gravity Rush’ izjavio je da bi voleo da vidi franšizu na PC-u. Izgleda da će to uskoro biti slučaj, sa insajderima koji tvrde da je remasterizacija Gravity Rush 2 na putu ka platformi.

Kako je podelio poznati insajder za Gravity Rush (preko Team Alua Gravity Rush Discord servera) Gravity Rush 2 iz 2018. godine će biti remasterizovan. Navodno će biti otkriven u maju, remaster za PlayStation 5 bi trebalo da se lansira negde ovog leta sa planiranim portom za PC – mada “u kasnijem terminu”.

Malo se zna o tehničkim poboljšanjima koja se prave, mada curenje informacija tvrdi da će remasterizacija doći sa pravim foto modom, kao i preradom njegovih prethodno online funkcija u offline sporednu misiju.

Kao što je pomenuto, 2022. godine tokom desetogodišnjice serije, direktor Gravity Rush Keiichiro Toyama je upitan o svojim mislima o hipotetičkom izdanju za PC, na šta je rekao “Mislim da bi bilo dobro otvoriti igru za više korisnika. Takođe bi bilo divno da Gravity Rush 2 radi na 60fps.”

Franšiza Gravity Rush je nepravedno potcenjena, pa će njen dolazak na PC nadamo se omogućiti serijalu da dobije potpuno novu publiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More