Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition uskoro dolazi na Steam

0
52
grand-theft-auto:-the-trilogy-–-definitive-edition-uskoro-dolazi-na-steam

Kada je Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition prvi put lansiran krajem 2021. godine, naišao je na velike kritike zbog mnoštva bagova, vizuelnih grešaka – i u očima nekih, smanjenje umetničkog stila. Igra je od tada imala više zakrpa, a nešto više od godinu dana nakon prvobitnog izdavanja, izgleda da će trilogija doći u Steam.

Kako je otkrio Twitter nalog „VideoTech_“, fokusiran na Rockstar Games, novi kod u okviru ažuriranja Rockstar Games Launcher-a izgleda sugeriše da će Grand Theft Auto: Trilogy – Definitive Edition uskoro napustiti okvire developerovog prilagođenog PC klijenta i da će doći u Epic Games Store i Steam.

Još ne znamo kada će ovo biti objavljeno, ali kada stigne, „VideoTech_“ veruje da će ga pratiti neka vrsta zakrpe. Kao što je pomenuto, u godini od lansiranja, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition je dobio višestruka ažuriranja, i dok je igra trenutno u mnogo boljem stanju nego što je bila na lansiranju, remasterovani paket bi svakako mogao da doprinese daljim poboljšanja i nadamo se da je to zaista tako. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

NEW: Rockstar Games are preparing to release Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition on the Epic Games Store and Steam in a new update to the Rockstar Games Launcherhttps://t.co/Z420SjPP0u pic.twitter.com/LqAEeqxWqQ

— Ben (@videotech_) December 6, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More