Gran Turismo 7 VR mod će nuditi potpuno iskustvo trkanja sa sve multiplejerom

0
33
gran-turismo-7-vr-mod-ce-nuditi-potpuno-iskustvo-trkanja-sa-sve-multiplejerom

Gran Turismo 7 je impresivna PlayStation igra iz više razloga. Ne samo da je igra bogata sadržajem, već je i tehnološki eksponat, koristeći prednosti svih različitih hardverskih i softverskih funkcija PS5. Ranije je najavljeno da će GT7 dobiti besplatno ažuriranje za Playstation VR2, iako su detalji u to vreme bili “tanki”. Sada znamo da će VR verzija zapravo biti potpuno i beskompromisno iskustvo.

Kao deo najave za lansiranje PSVR2 linije, Kazunori Jamauči, predsednik Polyphony Digital govorio je o tome šta fanovi mogu da očekuju od VR ažuriranja za GT7, rekavši: „Oduševljeni smo što će Gran Turismo 7 biti PSVR2 launch naslov! Kroz besplatnu nadogradnju, za one koji su već kupili Gran Turismo 7, igrači će iskusiti sve automobile i staze u VR-u kao nikada ranije. GT7 u VR u potpunosti koristi funkcije sledeće generacije PS VR2.”

Ulazeći u dalje detalje o tome šta će se, a šta neće moći igrati u VR-u, Jamauči je nastavio: „Sa praćenjem oka i renderovanjem, igrači će iskusiti zadivljujuću vizuelnu vernost dok se trkaju u bilo kom od 450+ automobila. Dok trke sa podeljenim ekranom za 2 igrača nisu podržane u VR-u, sve ostale trke, uključujući onlajn, biće dostupne. Od Nirburgringa do Cukube, staze se mogu doživeti upravo onakve kakve jesu u stvarnom životu.”

Uz originalni Playstation VR, Sony je objavio režim virtuelne realnosti za tada najnoviji GT Sport. Iako je bio pristojan režim, bio je mnogo statičniji od glavne igre, nedostajali su mu bilo kakvi AI trkači dok je bilo mnogo drugih kompromisa.

Stoga je veoma uzbudljivo videti da će GT7 na PSVR2 prilično ponuditi VR prevod cele igre kada ažuriranje stigne zajedno sa PSVR2 22. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More