Gran Turismo 7, Ratchet & Clank i Horizon Forbiden West datum izlaska otkriven u novoj PS5 reklami

0
142

Lavina informacija o novim konzolama nastavlja da se kotrlja a predvodi je nova PS5 reklama koja obećava da će nas odvesti u digitalne svetove kakve ranije nismo videli. Ovo je druga po redu reklama koju je Sony kreirao za kampanju lansiranja konzole a prošle nedelje su napravili kolaboraciju sa američkim reperom Trevisom Skotom.

Sva sreća stavili smo naočare za vid dok smo gledali ovaj spot i primetili interesantne detalje na dnu ekrana (a nisu lekarska upozorenja). Reklama je potvrdila ranije procureli izlazak sedmog dela Gran Turisma i novih avantura duhovitog dua Ratchet & Clank: Rift Apart.

Housemarque’s Returnal bi trebao takođe da izađe u prvom delu 2021. kao i prethodno pomenuti naslovi a Horizon Forbidden West od studija Guerrilla dolazi u drugom delu godine. Dobre vesti dolaze i za ljubitelje nezgodnog spartanca jer se novi God of War isto očekuje sledeće godine kao i ekskluzive Deathloop, Ghostwire: Tokyo i Kena: Bridge of Spirits.

Zvuči kao da će prva PS5 godina biti veoma zanimljiva, ali ako kreatori ne reše problem sa podrškom eksternih hard diskova gde ćemo zapravo smestiti sve ove sjajne naslove?

Reklama koja je otkrila ove datume izgleda prilično dobro, tako da ne propustite priliku da je pogledate.


The post Gran Turismo 7, Ratchet & Clank i Horizon Forbiden West datum izlaska otkriven u novoj PS5 reklami appeared first on PLAY!.

Original Article