Gran Turismo 7 dobio apdejt povodom izlaska filma

0
75
gran-turismo-7-dobio-apdejt-povodom-izlaska-filma

Od svog izlaska prošle godine, tim u Polyphony Digital je marljivo ažurirao Gran Turismo 7 sa mnoštvom novih funkcija, automobila i modova. Kao deo najnovijeg apdejta, GT7 je dobio nekoliko novih vozila kao i “Gran Turismo filmsko iskustvo”.

Najavivši na PlayStation Blogu, otkriveno je da se Gran Turismo 7 danas ažurira na zakrpu 1.36, donoseći sa sobom “sadržaj koji slavi nadolazeći Gran Turismo film, dodatne menije GT Café-a, 4 uzbudljive nove automobile i još mnogo toga”.

Ulazeći u detalje, ovaj apdejt (koji je sada aktivan) dodaje Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 iz nadolazećeg filma PlayStation Productions ‘Gran Turismo’ – koji priča istinitu priču o GT igraču koji je na kraju postao pravi trkač automobila. Vozilo će biti dostupno za preuzimanje od sada do 28. septembra.

Pored toga, dodat je novi livery koji rekreira GT-R iz filma koji se može odabrati prilikom kupovine Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 u igri.

Kao i gotovo svaki zakrpa, 4 nova automobila su dodata u igru, a to su:

  • Chevrolet Corvette (C1) ’58
  • Maserati MC20 ’20
  • Toyota Ambulance Himedic ’21
  • Toyota GR Corolla MORIZO Edition ’22

Na kraju, nekoliko novih Extra Menija je dodato u GT Café zajedno sa novim ‘Fire Station’ Scrapeom za foto režim. Nadamo se da će Polyphony Digital nastaviti da ažurira GT7 ovim tempom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More