Gotham Knights PS4 i Xbox One verzija otkazana

0
40

Gotham Knights i dalje izlazi 25. oktobra nakon Warner Bros.-ove najave datuma izlaska od nedavno, ali više ne dolazi na PlayStation 4 i Xbox One platforme. Umesto toga, igra će biti objavljena samo za trenutnu generaciju konzola – PlayStation 5 i Xbox Series X|S – kao i za PC platformu. Saopštenje nije eksplicitno podeljeno tokom najnovijeg otkrivanja igre koje se dogodilo ove nedelje, ali je navedeno u saopštenju za javnost koje prati taj snimak.

Prema saopštenju za štampu, odluka da se odbace verzije igre za PlayStation 4 i Xbox One doneta je „kako bi se igračima pružilo najbolje moguće iskustvo igranja“. Oni sa novijim konzolama često traže da se igre izdaju samo tamo, a ne na starijim platformama kako bi se sprečilo da igre budu „zadržane“ od starijeg hardvera, mada je nejasno da li se to ovde dešava ili su izdanja na starijim konzolama otkazana da bi ubrzati rad na igri nakon njenog kašnjenja od prošle godine.

Međutim, ova najava nije bila sasvim neočekivana. Ljudi su nedavno primetili da je igra još jednom ocenjena preko jedne od glavnih regionalnih organizacija za ocenjivanje, ali ovog puta je ocenjena samo za platforme za koje je sada planirano da se objavi, bez pominjanja starijih sistema. Oni koji su to primetili razmišljali su da se igra možda više neće objavljivati na PlayStation 4 i Xbox One, i izgleda da su bili u pravu.

Nedavno je objavljen i novi gejmplej snimak u trajanju od 14 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Gotham Knights PS4 i Xbox One verzija otkazana appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)