Google – testiranje za Chrome ažuriranja

0
47
google-–-testiranje-za-chrome-azuriranja

Mikroprinc


PCPress.rs Image

Google menja ciklus izdanja za svoj Chrome veb pretraživač, objavila je kompanija u postu na blogu, dodajući novi rani pregled ažuriranja dostupnih preko Stable kanala za mali skup korisnika počevši od februara 2023. Ovo rano stabilno izdanje će biti dostupno nedelju dana pre zakazanog datuma stabilnog objavljivanja, što omogućava Google-u da reši sve prijavljene probleme pre nego što ažuriranja budu predstavljena široj javnosti (preko Android policije).

PCPress.rs Image

Chrome-ov ciklus izdanja trenutno gura ažuriranja prvo na kanal Google Chrome Canary (eksperimentalna verzija pregledača koji se koristi za testiranje nestabilnog koda), a zatim na Dev, Beta i Stable kanale, tim redosledom. Novo rano stabilno izdanje nalazi se između testiranja Beta kanala i konačnog stabilnog izdanja i ima za cilj da otkrije probleme koji su proklizali kroz druge faze testiranja.

Google Chrome v110 će biti prva verzija pretraživača koja prati novi raspored izdavanja. Chrome v110 je već dostupan na kanalima Canary i Dev i biće objavljen za Beta 12. januara pre nego što pređe na ranu stabilnu verziju 1. februara (prvi datum stabilnog izdavanja). Puno stabilno izdanje za Chrome v110 je sada zakazano za 7. februar 2023.

Izvor: TheVerge

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.