Google sign-in i sign-up stranice imaju novi dizajn

0
62
google-sign-in-i-sign-up-stranice-imaju-novi-dizajn

Top50 2023

PCPress.rs Image

Google uvodi novu stranicu za prijavljivanje sa malo čistijim dizajnom. Promene su male i ne utiču na funkcionalnost, ali to je nešto sa čim se korisnici često susreću, a Google koristi prethodnu verziju otkako je promenio logo.

PCPress.rs Image

Više u skladu sa materijalnim dizajnom

Osvežavanje stavlja stranicu za prijavljivanje više u skladu sa etikom materijalnog dizajna kompanije uvedenom još 2014. U tom cilju, sada je poravnata levo i ima orijentaciju koja se automatski prilagođava vašoj veličina ekrana, tako da je širi na ekranima računara i uži na pametnim telefonima. Pojavljuje se na svim vrstama uređaja, ali se možda neće pojaviti na starijim pretraživačima.

Najveća prethodna promena koju je Google napravio na svojoj stranici za prijavljivanje bila je postavljanje lozinke na drugu stranicu još 2015. To ažuriranje je napravljeno u pripremi za buduća rešenja za autentifikaciju koja dopunjuju lozinke i da bi se smanjila konfuzija među ljudima koji imaju više Google-a.

Google je naglasio da će promena biti trajna, slično kao prelazak na integrisani prikaz Gmail-a. Uvođenje će biti prilično postepeno, počevši od 21. februara i predviđeno za završetak do 4. marta 2024. godine.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.