Google Sheets uvode funkciju “Help me organize”

0
81
google-sheets-uvode-funkciju-“help-me-organize”

PC Press specijal


PCPress.rs Image

Testeri koji su se registrovali za Google Workspace Labs sada mogu da isprobaju još jednu novu funkciju Duet AI u Google tabelama. Funkcija se zove “Help me organize”.

PCPress.rs Image

Google je najavio gomilu generativnih AI funkcija na Google I/O 2023

Kompanija uvodi funkcije odabranim testerima u fazama. U nedavnom tvitu, Google Workspace je najavio uvođenje još jedne generativne AI funkcije koja dolazi u Google Sheets. Testeri koji su se registrovali za Google Workspace Labs sada mogu da isprobaju još jednu novu funkciju Duet AI u Google tabelama. Funkcija se zove “Help me organize”, koja koristi generativnu veštačku inteligenciju za kreiranje šablona tabela. Od sada, ljudi koji isprobavaju Google Workspace Labs će pronaći novi panel sa strane Google Sheets, gde mogu da objasne svoje ciljeve, kao što je dnevni red za jednodnevni događaj za početak prodaje sa opisima sesije i statusom ili klijentom i Duet AI će generisati šablon po meri koji će im pomoći da započnu.

„Duet AI za Google Workspace sada može da vam pomogne da ostanete organizovani u Google tabelama. Samo opišite šta želite da postignete, a Sheets će generisati prilagođene šablone koji će vam pomoći da počnete. Uvodi se sada u #GoogleWorkspace Labs“, tvitovao je Google Workspace.

Google je rekao da bi ovo moglo biti od pomoći ljudima koji žele da rade stvari koje zahtevaju komplikovano planiranje i praćenje.

“Help me organize” od danas se primenjuje za pouzdane testere u Google Workspace Labs.

Google ubrzano dodaje još AI funkcija otkako je predstavio Duet AI za Workspace na svom I/O događaju u maju. Kompanija je nedavno predstavila “Help me write” u Google Docs gde kada testeri ukucaju komandu u veb verziju Docs-a, Duet AI može da kreira tekst za njih. U Gmail-u, Duet AI može da piše email i na vebu i na mobilnom uređaju. Takođe može ponuditi relevantne predloge za odgovore. Što se tiče Slides, testeri mogu da kreiraju slike iz tekstualnih komandi.

Izvor: Techlusive

PC Press Studio


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.