Google Nearby Share dostupan i za PC

0
63
google-nearby-share-dostupan-i-za-pc

BIZIT 23


PCPress.rs Image

Google kaže da je njegova aplikacija Nearby Share za Windows računare sada zvanično dostupna. PC verzija aplikacije, koja olakšava deljenje datoteka između uređaja kao što su Android telefoni i Chromebook-ovi, bila je u beta verziji nekoliko meseci.

PCPress.rs Image

Potrebni su vam uključeni WiFi i Bluetooth za Nearby Share

Više od 1,7 miliona ljudi instaliralo je beta verziju. Koristili su ga za prenos više od 50 miliona datoteka, prvenstveno fotografija i video zapisa. Google je dodao neke nove funkcije u Nearby Share za Windows dok zvanično predstavlja aplikaciju. Sada ćete videti procenjeno vreme koliko će vremena biti potrebno da se završi prenos datoteke. Obaveštenja o uređaju će uključivati pregled slike kako biste bili sigurni da delite ispravnu datoteku. Google planira da doda još funkcija i sarađuje sa nekim proizvođačima računara, uključujući HP, kako bi uključili aplikaciju u svoje sisteme.

Da biste koristili Nearby Share za Windows, moraćete da omogućite WiFi i Bluetooth funkcije računara. Kada ste podešeni, potrebno je samo da prevučete datoteku u aplikaciju ili da je kliknete desnim tasterom miša i izaberete opciju Nearby Share da biste je poslali na obližnji uređaj. Ako ste prijavljeni na isti Google nalog na računaru i svom Android telefonu, transferi će automatski biti prihvaćeni na uređaju koji prima. Postoje podešavanja vidljivosti uređaja koja pomažu u sprečavanju neželjene pošte i neželjenih prenosa datoteka.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.