Google Messages će uskoro omogućiti reakcije na poruke putem dvostrukog dodira

0
73
google-messages-ce-uskoro-omoguciti-reakcije-na-poruke-putem-dvostrukog-dodira

Summary

Google Messages aplikacija će uskoro dobiti novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da izraze emotivne odgovore na poruke putem jednostavnog dvostrukog dodira. Umesto tradicionalnog dugog pritiska na poruku, korisnici će moći brzo dva puta dodirnuti poruku kako bi prikazali svoju […]

Google Messages će uskoro omogućiti reakcije na poruke putem dvostrukog dodira

Google Messages aplikacija će uskoro dobiti novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da izraze emotivne odgovore na poruke putem jednostavnog dvostrukog dodira. Umesto tradicionalnog dugog pritiska na poruku, korisnici će moći brzo dva puta dodirnuti poruku kako bi prikazali svoju reakciju. Ova funkcionalnost će biti slična lajkovanju objava na Instagramu.

Prema informacijama sa portala 9to5Google, nova funkcija je otkrivena u najnovijoj beta verziji APK datoteke Google Messages aplikacije za Android operativni sistem. Trenutno, ova opcija je još uvek u fazi testiranja i nije dostupna svim korisnicima.

Uvođenje reakcija putem dvostrukog dodira na poruke ima za cilj da odvoji ovu funkciju od ostalih dodatnih opcija koje su dostupne dužim dodirom na poruku, kao što su kopiranje, označavanje zvezdicom ili brisanje poruke. Na taj način će korisnicima biti pružen jednostavniji i direktniji način interakcije sa porukama.

Iako se može činiti da je dvostruki dodir dodatni korak u komunikaciji, Google Messages može dalje optimizovati ovu funkciju kako bi proces bio brži i efikasniji.

Detalji o tome kako će tačno funkcionisati ova funkcija nisu jasni iz koda koji je otkriven. Korisnici će verovatno morati da dvostruko dodirnu poruku, a zatim izaberu željeni emotikon za reakciju. Međutim, postoji mogućnost da Google jednostavno želi dodati osnovnu reakciju poput lajkovanja putem dvostrukog dodira.

Česta pitanja (FAQ):

P: Koje je novo dodatak u Google Messages aplikaciji?

O: Google Messages aplikacija će dobiti novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da izraze emotivne odgovore na poruke putem jednostavnog dvostrukog dodira.

P: Kako će korisnici izražavati reakcije na poruke?

O: Umesto dugog pritiska na poruku, korisnici će moći brzo dva puta dodirnuti poruku kako bi prikazali svoju reakciju.

P: Kako će ova funkcija biti slična lajkovanju objava na Instagramu?

O: Funkcionalnost će biti slična lajkovanju objava na Instagramu, gde će korisnici moći brzo dva puta dodirnuti poruku kako bi izrazili svoju reakciju.

P: Kada će nova funkcija biti dostupna svim korisnicima?

O: Nova funkcija je trenutno u fazi testiranja i nije dostupna svim korisnicima.

P: Koju svrhu ima uvođenje reakcija putem dvostrukog dodira?

O: Uvođenje reakcija putem dvostrukog dodira ima za cilj da odvoji ovu funkciju od ostalih opcija poput kopiranja ili brisanja poruka, pružajući korisnicima jednostavniji i direktniji način interakcije sa porukama.

P: Kako će Google Messages optimizovati ovu funkciju?

O: Iako će možda delovati kao dodatni korak u komunikaciji, Google Messages može optimizovati ovu funkciju kako bi proces bio brži i efikasniji.

Termini:

1. APK – Android Application Package, format datoteke za instaliranje aplikacija na Android operativnom sistemu.

Srodne veze:

Google Messages (glavna domena)

Read More