Google lansira Pixel 8 – 4. oktobra

0
64
google-lansira-pixel-8-–-4.-oktobra

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Upoznaćemo se sa najnovijim Google-ovim Pixel uređajima za nešto više od mesec dana kada kompanija šalje pozivnice za lično predstavljanje događaja u sredu, 4. oktobra, u 10:00 po istočnom vremenu u Njujorku. Pozivi se objavljuju samo jedan dan nakon što je Apple pozvao medije i druge da provere njegov iPhone 15 hardver na događaju 12. septembra, pošto je jesenji kalendar brzo ispunjen događajima.

PCPress.rs Image

Slika koja je greškom postavljena u Google Store je potvrdila sve što smo već znali o dizajnu i rasporedu kamere Pixel 8 Pro, ali šta još treba saznati? Detalji o celoj liniji Pixel 8 uređaja i novom Pixel Watch-u su sigurni. Inače, Pixel Buds A-Series i Pixel Buds Pro su potencijalne mete za ažuriranje, ali Pixel Fold i Pixel Tablet su upravo počeli da se isporučuju i nisu spremni za osvežavanje.

U pozivu se ne pominju drugi Google-ovi brendovi hardvera kao što su Nest ili Fitbit, ali to su takođe mogućnosti.

Google je na kraju postavio ovaj oglas za događaj na kome su Pixel i iPhone uživali u „banje danu“, ali najrelevantniji deo toga je veza do Google Store-a za ljude da se prijave za ažuriranja kada budu dostupna.

Izvor: TheVerge

PC Press Studio


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.