Google kontakti vam sada omogućavaju da dodajete ili menjate kontakte sa bočne trake

0
48
google-kontakti-vam-sada-omogucavaju-da-dodajete-ili-menjate-kontakte-sa-bocne-trake

Google je najavio da uvodi novu funkciju za svoju uslugu za upravljanje kontaktima „Google kontakti“, koja će omogućiti korisnicima da kreiraju nove kontakte i uređuju postojeće kontakte sa „bočne trake za kontakte“.

PCPress.rs Image

Ažuriranje će omogućiti korisnicima da dodaju nove kontakte sa bočne trake

Ranije je poseta „contacts.google.com“ bila jedini način za uređivanje ili dodavanje Google kontakta, rekao je tehnološki gigant u postu na blogu Workspace Updates. „Bilo da želite brže uređivati kontakte ili lakše kreirati kontakte, ovo ažuriranje pojednostavljuje iskustvo upravljanja kontaktima.“ Da biste izmenili postojeći kontakt, proširite bočnu tablu u Google Workspace-u, otvorite aplikaciju Contacts, zatim kliknite na kontakt, izaberite ikonu „Edit“ u gornjem desnom uglu, promenite informacije i izaberite opciju „Save“.

Da biste kreirali kontakt od nule, otvorite aplikaciju Contacts sa vertikalne trake aplikacija sa desne strane, kliknite na opciju „Create Contact“, unesite ime kontakta, dodajte informacije o kontaktu i izaberite opciju „Save“. Štaviše, ova funkcija nema kontrolu administratora.

U decembru prošle godine, tehnološki gigant je uveo svoj alat za ilustracije u svoju uslugu za upravljanje kontaktima na Androidu, koja korisnicima omogućava da kreiraju prilagođenu sliku profila.

Izvor: Techlusive

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.