Google kaže da migracija Fitbit naloga počinje ovog leta

0
95
google-kaze-da-migracija-fitbit-naloga-pocinje-ovog-leta

BIZIT Seminar


PCPress.rs Image

Google je završio svoju akviziciju Fitbit-a 2021. godine i bilo je prilično očigledno da su neki potezi pojednostavljivanja i integracije na stolu.

PCPress.rs Image

Moraćete da počnete da koristite Google nalog, sviđalo vam se to ili ne

U 2022. godini, Fitbit je objavio stranicu za podršku koja obaveštava korisnike da se Fitbit nalozi ukidaju 2025. Google je sada ponovio neizbežno preseljenje naloga, rešavajući neke zabrinutosti koje korisnici Fitbita mogu imati.

U novom postu sa najavom, Google nam je dao jasniji vremenski okvir kada možemo očekivati da će Fitbit nalozi nestati. Počevši od ovog leta, od novih učesnika u Fitbit ekosistemu biće zatraženo da se registruju pomoću Google naloga, bez mogućnosti da se registruju sa Fitbit nalogom. Postojećim korisnicima Fitbit-a će se takođe prikazati upit za migraciju da prebace podatke svog naloga na Google nalog. Ovaj zahtev za migraciju će početi da se pojavljuje u leto ove godine. Iako ne morate odmah da se selite, imajte na umu da će Fitbit nalozi potpuno nestati do 2025. godine, tako da morate da migrirate pre toga.

Kao deo najave vremenskog okvira, Google takođe ističe prednosti prijavljivanja na Google nalog u odnosu na Fitbit nalog. Kao prvo, dobijate pogodnost prijavljivanja na Fitbit pomoću jedne lozinke za Google nalog, što olakšava upravljanje povezanim aplikacijama i uparenim uređajima. Svim vašim Fitbit podacima se može upravljati preko Google centra za privatnost, što ga čini jednim mestom za vaše potrebe provere privatnosti.

Google obećava da će i dalje držati vaše Fitbit zdravstvene i wellness podatke odvojene i nezavisne od Google Ads podataka. Dalje je obećavajuće da ćete nastaviti da imate pristup svim svojim istorijskim zdravstvenim i wellness podacima sa Fitbit-a.

Upozorenja za migraciju još uvek nisu aktivna, ali bi trebalo da počnu da se pojavljuju u narednih nekoliko meseci. Uskoro ćete moći da ih uočite kada otvorite aplikaciju Fitbit i napravite migraciju pre roka. Korisnici takođe mogu da provere podešavanja u aplikaciji Fitbit da bi pokrenuli proces.

Izvor: Androidauthority.com

eFakture


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.