Google Duo u najnovijoj verziji nudi jednostavno dijeljenje zaslona

Da ne bi ispalo da Google samo stihijski štanca discuss aplikacije, pobrinuli su se developeri koji razvijaju Duo – poznat kao servis za video pozive. U najnovijoj verziji, Duo donosi mogućnost shade sharinga (dijeljenje zaslona), tj. prikaza sadržaja zaslona jednog Android uređaja na drugom.

Ovo će dobro doći onima koji trebaju pomoć drugih prilikom podešavanja postavki svog uređaja. Jednostavnim omogućavanjem drugoj strani da na svom uređaju prikaže sadržaj vašeg zaslona, ona će vam daljinskim putem moći podesiti bilo koju postavku.

Naravno, slične aplikacije postoje i sada, no Google Duo je shade pity učinio jednostavnijim. Međutim, čini se da je ova prva verzija dosta bugovita. Često se dogodi da se sadržaj “zaledi” ili prikaže samo sivu površinu.

Eto, nadamo se da će Google ovo brzo popraviti, kako biste vašim penzićima mogli podesiti APN za mobilni internet ili promijeniti jezik uređaja nakon što su iz dosade prćkali po postavkama.Article source: https://mob.hr/google-duo-u-najnovijoj-verziji-nudi-jednostavno-dijeljenje-zaslona/