GOG takođe upućuje da Starfield izlazi u junu

0
54
gog-takodje-upucuje-da-starfield-izlazi-u-junu

Nedavno su sve glasine upućivale na datum izlaska za Starfield u junu, a očekuje se da će Bethesda zvanično objaviti datum izlaska u bliskoj budućnosti. Čini se da možda neko u GOG-u zna više od nas, pošto je stranica prodavnice za Starfield ažurirana informacija o datumu objavljivanja.

GOG stranica za Starfield je ažurirana, otkrivajući datum objavljivanja Bethesdine predstojeće Sci-Fi RPG igre 29. juna. Prethodno je Bethesda rekla da je planirano da igra bude objavljena u prvoj polovini 2023. godine, tako da 29. jun skoro pada u taj prozor.

Ranije je urednik Windows Centrala, Jez Corden, rekao na podkastu Xbox Two se razgovara o datumu izlaska u junu, dodajući gorivo tekućim glasinama.

Moguće je da je GOG jednostavno stavio datum u pozadinu i da je greškom objavljen. Stranice prodavnice se redovno objavljuju sa takozvanim placeholder datumima, tako da je retko kada na ovaj način procuri legitiman datum objavljivanja. Nadamo se da će se Bethesda pripremiti da razjasni konfuziju i uskoro nam saopšti zvanične vesti.

Starfield : June 29th 2023? pic.twitter.com/pwjoABBKhE

— Tyler McVicker (@Tyler_McV) February 2, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More