GOG deli još jednu besplatnu igru kao deo svoje letnje rasprodaje

0
36
gog-deli-jos-jednu-besplatnu-igru-kao-deo-svoje-letnje-rasprodaje

GOG letnja rasprodaja je ažurirana sa još jednom besplatnom igrom. Akcijsko-avanturistička igra sa istorijskom temom The First Templar – Special Edition” sada je besplatna za preuzimanje do 6. jula u 14:00 po našem vremenu.

Da bi preuzeli igru, igrači treba da se prijave za primanje marketing e-mejl poruka od GO G-a.

“The First Templar prati priču dva glavna lika – francuskog Templara i njegove pratilje, plemenite gospođe proglašene za jeretika”, prema listi na GOG prodavnici.

“Preuzimajući kontrolu nad ova dva neočekivana saveznika, igrač mora da otkrije misterije Templarskog reda, ima ulogu u velikoj zavjeri i otkrije tajnu Svetog Grala.

The First Templar nudi i singleplayer i co-op modove. Igrajući solo, igrač može da prebacuje između dva lika, prepuštajući kontrolu nad drugim herojem AI-u igri. U svakom trenutku se može pridružiti drugi igrač i preuzeti kontrolu nad herojem kojim upravlja AI.”

Igru je razvio Haemimont Games, a objavio Kalypso Media Digital 2022. godine, a PC verzija ima ocenu od 57 na sajtu za agregaciju ocena Metacritic.

Za poređenje, “The First Templar – Specijalno Izdanje” obično košta 9,99$, ali je trenutno sniženo na 3,99$ kao deo Steam Summer Sale.

GOG-ova rasprodaja, koje traje do 10. jula, uključuje preko 6.000 ponuda i popusta do 95%.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More