Godinu dana nakon predstavljanja stižu novi detalji za Baldur’s Gate 3

0
4

Na prošlogodišnjem E3 sajmu je zvanično predstavljen Baldur’s Gate 3 na kojem radi renomirani studio Larian, ali je verovatno brojnim fanovima teško palo da moraju dugo čekati na bolji prikaz nadolazeće igre.

Gotovo godinu dana nakon premijernog predstavljanja, Baldur’s Gate 3 naredne nedelje dobija prikaz gejmpleja i potencijalno više detalja o igri. To će se odigrati kao deo GuerillaCollective festivala 6. juna u 19 časova po našem vremenu.

Uz najavu je pružen i kratki tizer sačinjen od scena iz igre, sa delićima gejmpleja, gde je vidljiv deo sposobnosti karaktera i grafičkih osobina koje krase Baldur’s Gate 3.

Larian je prethodno na predstavljanju otkrio da će trojka biti bazirana na setu pravila iz pete edicije D&D, i da će ostati verni pravilima koje serijal ima uz prirodne inovacije.

U drugim vestima vezanim za Baldur’s Gate 3, studio Larian planira da igru izda tokom ove godine i pored problema u razvoju izazvanih korona virusom. Navedeno je i da postoji šansa da deo sadržaja iz igre bude uklonjen na početku kako bi se izbeglo dodatno odlaganje, što može postati praksa mnogih developera u narednom periodu.

There's @baldursgate3 news on the horizon!

Gather your party and tune in to the #GuerrillaCollective Show on Saturday, June 6 at 10am PT on IGN to see more. pic.twitter.com/4cWbGmke7p

— IGN (@IGN) May 29, 2020

The post Godinu dana nakon predstavljanja stižu novi detalji za Baldur’s Gate 3 appeared first on PLAY!.

Original Article