Godfall dobio trejler u čast izlaska 12. novembra, PS5 ekskluzivnost traje samo 6 meseci

0
107

Kako sve dublje zalazimo u mesec novembar, i približavamo se zvaničnom izlasku next-gen konzola, očekivanja od novih igara rastu. Godfall je jedan od takvih naslova.

Prva zvanično najavljena Playstation 5 konzolna ekskluziva, izlazi istog dana kada i sama Sonijeva konzola, zbog čega je Gearbox već sada pustio igračima trejler u čast izlaska. Trejler dolazi nakon otkrivanja pomalo konfuznih PC sistemskih zahteva, u kojima nije baš naglašeno na koji se kvalitet detalja i koju rezoluciju misli.

Ovaj trejler je brz i elegantan, sa nastojanjem da igračima prikaže što više elemenata. Samim tim, mogu se videti delići kampanje, sinematične scene, borbene mehanike i neprijatelji. O da, i cenjeni loot, centralna stvar u ovom looter-slasher naslovu.

(vest se nastavlja ispod)

Iako je 12. novembar udaljen još oko nedelju dana, Gearbox već proslavlja izlazak Godfall, što je donelo dosta novog gejmpleja na Playstation 5 konzoli. Direktnog prikaza gejmpleja za Godfall je u prošlosti bilo malo, zbog čega je ovo odlična prilika da igrači zapravo vide kako igra funkcioniše.

Godfall će istog dana izaći za PS5 i PC, a sada je zvanično otkriveno da će igrači na drugim konzolama, recimo Xbox, morati da se strpe najmanje 6 meseci, pošto toliko traje period ekskluzivnosti na Sonijevoj konzoli. To znači da bi igrači na Xbox Series konzolama Godfall dobili već u maju naredne godine.

Iskreno, ideja iza Godfall izgleda prilično kul. Sjajni oklopi i raznoliko hladno oružje mogu doći kao osveženje od ostalih looter igara u kojima je fokus na napucavanju.

Naravno, Godfall je jedna od TOP igara u novembru, a ostalih 11 sa liste možete pogledati ovde.


The post Godfall dobio trejler u čast izlaska 12. novembra, PS5 ekskluzivnost traje samo 6 meseci appeared first on PLAY!.

Original Article