God of War(2018) prodat u preko 23 miliona primeraka

0
58

God of War Ragnarok je udaljen samo nekoliko dana, a uoči izlaska igre, Sony je objavio neke statističke podatke o prethodnom naslovu, otkrivajući da je God of War iz 2018. sada prodat u preko 23 miliona jedinica.

Otprilike u ovo vreme prošle godine, Sony Santa Monica je otkrio da je God of War iz 2018. prodat u samo 20 miliona primeraka, što ga čini jednom od najprodavanijih first-party igara za PlayStation svih vremena. Od tada, igra je došla na PC, omogućavajući mnogo većem broju igrača priliku da isprobaju ovu igru pobednika godine.

Iako konkretni podaci o prodaji na PC platformi nisu objavljeni, Sonijev nedavni izveštaj o zaradi detaljno opisuje činjenicu da je od objavljivanja 20. aprila 2018. God of War sada prodat u preko 23 miliona jedinica.

Iako svi izdavači video igara ne objavljuju konkretne podatke o prodaji za svoje naslove, koliko znamo, God of War je sada među 50 najprodavanijih igara svih vremena, iza Mario Kart DS (23.600.000) i odmah u rangu sa Red Dead Redemption 2 (koji je takođe prodat u 23 miliona).

Iako je God of War sada dostupan na PC-u, vredi napomenuti da je igra našla svoj put na platformi tek u protekloj godini, što znači da igra verovatno ima mnogo veći prodajni potencijal.

Bez obzira na to kako će se God of War ponašati u budućnosti, ne može se poreći da je igra imala ogroman uspeh i da je neosporno pomogla da se spase franšiza koja je u tom periodu bila u problemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post God of War(2018) prodat u preko 23 miliona primeraka appeared first on PLAY!.

Original Article