God of War Ragnarok nije odložen, i dalje u planu za izdavanje ove godine

0
71

Kreativni direktor Sony Santa Monica studija Kori Barlog rekao je da datum izlaska za God of War Ragnarok ponovo nije odložen, što bi značilo da je igra i dalje na putu da stigne 2022.

Nastavak hit PlayStation igre bio je predmet intenzivnih spekulacija tokom poslednjih nedelja, sa brojnim izveštajima i tvrdnjama o statusu igre što je dovelo do toga da fanovi očekuju skoro ažuriranje stanja projekta.

Ranije ovog meseca Gamereactor je tvrdio da je čuo iz evropskih izvora da se God of War Ragnarok odlaže do 2023. godine, iako je Bloomberg kasnije tvrdio da to nije slučaj.

Pozivajući se na tri osobe za koje se kaže da su upoznate sa razvojem igre, reporter Bloomberga Džejson Šrajer rekao je da je God of War Ragnarok trebalo da stigne u novembru i da se očekuje da će Sony objaviti datum izlaska igre ovog meseca.

Ali ove nedelje je Barlog iz studija Santa Monica zamolio fanove da budu strpljivi kada su u pitanju vesti o dugo očekivanom nastavku.

Ponavljajući slične komentare koje je dao u aprilu, Barlog je dodao: „Obećavam da će stvari biti podeljene što je pre moguće.

Takođe je rekao da će sve informacije o igri, kada sazna za to, podeliti.

because its not.

— cory barlog (@corybarlog) June 29, 2022

Randy, we are not MacReady.

— cory barlog (@corybarlog) June 29, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post God of War Ragnarok nije odložen, i dalje u planu za izdavanje ove godine appeared first on PLAY!.

Original Article