God of War Ragnarok izgleda dobija DLC

0
60
god-of-war-ragnarok-izgleda-dobija-dlc

U prošlosti, Sony je isporučio velika proširenja za neke od svojih najvećih singlplejerk ekskluziva. God of War (2018) nije dobio proširenje, ali prema novom curenju informacija, sa God of War: Ragnarok će biti drugačija situacija.

The Snitch je leaker koji je stekao reputaciju 2022. godine, tačno otkrivajući brojne najave sa Sonijevog letnjeg šoua. On ne otkriva informacije vrlo često u poslednje vreme, ali ove nedelje je otkrio da je God of War: Ragnarok DLC u izradi.

Ovo se lepo poklapa sa nedavnim oglasima za posao, u kojima je Sony Santa Monica tražila nove developere upoznate sa God of War (2018) i Ragnarok.

Sony nije zvanično najavio nikakve planove za novi sadržaj u God of War: Ragnarok, ali pretpostavljajući da je ovo curenje tačno, onda bismo trebali nešto čuti 2024. godine. Dodavanje proširenja bi takođe moglo poslužiti kao dobar razlog za igrače da se vrate i započnu New Game+.

Ako je DLC stvaran, onda bismo mogli naići na situaciju gde se objavljuje samo za PS5 verziju igre, kao što smo videli sa proširenjem sa Horizon Forbidden West. Neki third-party developeri takođe biraju da objavljuju samo proširenja na sledećoj generaciji za cross-gen igre, pri čemu je Cyberpunk 2077: Phantom Liberty najveći primer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More