God of War Ragnarok i Spider-Man 2 su najgledaniji trejleri sa nedavnog Playstation događaja

0
205

Najnoviji Playstation događaj koji se odigrao prošlog četvrtka podigao je dosta prašine, ali u pozitivnom smislu, pošto su igrači i Playstation fanovi oduševljeni predstavljenim igrama.

Od velikog broja predstavljenih igara na tom događaju dve su privukle najviše pažnje, i ne iznenađuje koje su. God of War Ragnarok i Spider-Man 2 trejleri su ubedljivo najgledaniji na događaju.

Prema Benji-Sales analitičaru, trejler za God of War: Ragnarok je najpopularniji sa 10 miliona ukupnih pregleda, dok je za Spider-Man 2 trejler pregledan 9 miliona puta. Ostali trejler su takođe dobili valjanu pažnju, sa Wolverine igrom na trećem mestu, koja i pored jako kratkog prikaza ima 7 miliona pregleda.

Trejler za God of War: Ragnarok je bio prvi u nizu i zato je dobio dosta pažnje, a dobili smo priliku da vidimo i kako izgleda Tor u “punom” izdanju. Spider-Man 2 najava je bila pravo iznenađenje, tako da ne čudi pažnja koja je bila usmerena ka trejleru.

Ne preostaje ništa drugo do da ponovo pogledamo oba trejlera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post God of War Ragnarok i Spider-Man 2 su najgledaniji trejleri sa nedavnog Playstation događaja appeared first on PLAY!.

Original Article