God of War Ragnarok dobio “story” trejler

0
27

Konferencija State of Play kompanije Sony prikazala je mnoštvo novih igara, predstavljanja i trejlera za već najavljene naslove koji dolaze na PlayStation konzole i PC. Uz neke uzbudljive stvari koje su prikazane, jedan od poslednjih trejlera serije oduševio je obožavaoce PlayStation-a i podstakao fanove akcije. God Of War: Ragnarok iz Sony Santa Monica pokazao je zapanjujući gejmplej i likove u novom Story trejleru koji je završio sjajnu SoP emisiju.

God of War: Ragnarok je nastavak God of War iz 2018. godine, povratak titularne franšize. U prethodnoj igri igrači su sekli kroz nordijsku mitologiju i nekoliko njenih carstava kao Kratos i njegov sin Atreus. Učeći svog sina da preživi dok su pepeo njegove majke odneli u njenu domovinu, kritičari i ljubitelji igara zaljubili su se u neočekivanu priču o tati i njegovom dečaku okupljenim na putovanju tuge, rasta i drugih šansi.

Predstojeći God of War: Ragnarok vraća Kratosa i Atreusa u svet nordijske mitologije, dok se Kratos pojavljuje da uči svog sina porodičnom poslu… Ubijanje bogova! Iako ukupna priča nije u potpunosti otkrivena, ovaj novi trejler nam definitivno daje uvid u to šta fanovi mogu očekivati u novembru.

God of War Ragnarok izlazi 9. novembra za PS4 i PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post God of War Ragnarok dobio “story” trejler appeared first on PLAY!.

Original Article