God of War Ragnarok dobija New Game Plus mod naredne godine

0
49
god-of-war-ragnarok-dobija-new-game-plus-mod-naredne-godine

Jedan od najboljih načina da privučete igrače da ponovo iskuse vaše naslove je dodavanje režima New Game Plus, koji im omogućava da igraju kroz priču, a da pritom zadrže sav napredak lika od početnog igranja. Kao i u slučaju God of War iz 2018., Sony Santa Monica je potvrdila da će God of War Ragnarok dobiti New Game Plus mod početkom sledeće godine.

Objavljujući na Twitteru, zvanični nalog kompanije Sony Santa Monica je rekao: „Znamo da su mnogi od vas pitali, pa sa zadovoljstvom potvrđujemo da će New Game Plus doći u #GodofWarRagnarok na proleće 2023.! Podelićemo više detalja kada se približimo izdanju!”

Mnogima se dodavanje New Game Plus čini prilično trivijalnom stvari, ali studiji su u prošlosti raspravljali o mnogim razmatranjima koja treba uzeti u obzir prilikom dizajniranja New Game Plus moda, a glavni dizajner za Cyberpunk 2077, Miles Tost, ranije je objasnio zašto CP2077 ne sadrži opciju New Game Plus.

Uzimajući u obzir sve ovo, uzbudljivo je videti da je Sony Santa Monica posvećena uvođenju NG+ u God of War Ragnarok – čak i ako moramo da čekamo još nekoliko meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More